Maak er een bijzonder dag van

Trouwen

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd. Een bijzonder moment in het leven waar bloemen natuurlijk niet kunnen ontbreken! Van bruidsboeket en corsages tot de aankleding van de trouwauto en de locatie. In onze winkel in Grave bespreken wij wensen en mogelijkheden, om samen de perfecte invulling van de trouwdag te komen.

Onder het genot van een drankje bespreken we graag alle ideeën voor iedere droombruiloft. Omdat we zowel werken met verse bloemen en zijden bloemen is echt alles mogelijk en kunnen we alle wensen waarmaken! Zo maken we deze bijzondere dag nog specialer.

Afscheid nemen in stijl

Rouwen

Afscheid nemen is vaak zwaar. Je wilt op een mooie passende wijze afscheid nemen van jouw dierbare. Bloemen kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Ze geven uitdrukking aan de emoties of zijn juist een weerspiegeling van het karakter van de overleden dierbare. Bij Flory Flowers nemen we graag de tijd. In onze winkel in Grave hebben we op de eerste verdieping een ruimte waar we samen met jou, in alle rust, jouw wensen en ideeën kunnen bespreken.

De eerste indruk maak je maar één keer

Evenementen

Er is maar één moment om het goed te doen en die eerste indruk telt. Een professionele partij die met je meedenkt. Een partij die de technische aspecten tot in de puntjes beheerst en die ondersteunt, adviseert, coördineert en realiseert (service). Die weet hoe je iedere ruimte tot een sfeervolle ambiance omtovert. Die met innovatieve, vooruitstrevende en bijzondere ideeën en concepten komt. Dat is het in Cuijk gevestigde Primetime Eventtechniek & Eventstyling.

Primetime levert groen- en bloemdecoraties in alle soorten, maten, prijzen. Door deze samenwerking kunnen we de allerbeste prijs-/kwaliteit verhouding garanderen. Onze creatieve stylisten schikken zelf bloemen en maken sfeervolle onderscheidende bloemstukken en verrassende groendecoraties. Stuk voor stuk prachtige eyecatchers. Ieder bloemstuk wordt afgestemd op de gebeurtenis, het seizoen en de gasten die komen.