Snelle bezorging | Persoonlijk advies | Gratis verzending boven €100

Hulp en/of advies nodig? Bel of mail ons gerust!

DISCLAIMER

Laatst gewijzigd op 08/05/2024

WEBSITE FLORY FLOWERS

Flory Flowers (Kamer van Koophandel: 81897391), hierna benoemt als FF, verleent u hierbij toegang tot de website www.floryflowers.nl en nodigt u uit de hier aangeboden producten af te nemen. FF behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
FF spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van FF.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan FF nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij FF. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van FF, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Nota bene

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Ontdek onze zijden bloemenpracht

WIJ ZIJN LIVE!

Welkom bij Flory Flowers! We zijn verheugd om je te verwelkomen in onze bloemenwereld. Laat je verrassen door onze schitterende zijden- / verse bloemen en unieke arrangementen. Ben je klaar om jouw ruimte te transformeren? 

Om je warm te verwelkomen, bieden we je graag een 15% kortingscode aan voor onze zijden bloemen. Gebruik code WELKOMZIJDEN15 bij het afrekenen en geniet van deze speciale aanbieding.

15% korting