In hartje Grave

Over Flory Flowers

In het pittoreske vestingstadje Grave, gelegen aan de Maas, vind je midden in het oude centrum onze fantastische bloemenwinkel. Het monumentale pand is van binnen sfeervol verbouwd zodat je thuis en welkom voelt. In de winkel presenteren wij al onze bloemen, op de eerste verdieping van het pand bieden we een ruimte om in alle rust jouw wensen te bespreken. Flory Flowers kenmerkt zich door betrokkenheid, passie, inzet, hoge kwaliteit en een breed assortiment, dat verder gaat dan alleen verse bloemen!

Onze bloemisten zorgen altijd voor de perfecte bos bloemen

Sylvia Michiels, eigenaresse

“Vanaf kleins af aan heb ik altijd al in een bloemenwinkel willen werken. En die droom is nu eindelijk uitgekomen! Creativiteit zit in de familie. Dat heb ik gekregen van mijn vader en inmiddels ook weer doorgegeven aan mijn oudste dochter. Zo fijn dat mijn visie op bloemen en mensen nu eindelijk tot leven komt. De afgelopen jaren heb ik door mijn betrokkenheid bij Primetime (alles voor de perfecte ambiance) al veel mogen doen op het gebied van decoratie en aankleding. En daar horen natuurlijk ook bloemen bij. En nu kan ik me volledig op Flory Flowers concentreren. Samen met mijn geweldige team zorgen we elke dag dat mensen voorzien worden van mooie boeketten en unieke bloemstukken. Wij zullen altijd streven naar het maximale. Niks is te gek! Heb je een verzoek, wat op dat moment niet leverbaar is, dan zullen wij net zolang blijven zoeken totdat we hebben gevonden wat je zoekt”, aldus eigenaresse Sylvia Michiels.

Mijn bloemenpassie deel ik graag met andere mensen

Sonja Bardoel, Bloemiste

”Als klein kind had ik al een eigen bloementuintje. Bloemen, planten en natuurlijke materialen hebben altijd mijn aandacht getrokken. Bloemist worden was dan ook heel erg vanzelfsprekend. De schoonheid en mogelijkheden van de materialen benadrukken in prachtige bloemcreaties leerde ik tijdens de opleiding tot meesterbinder. Daar ontwikkelde ik mijn passie voor bloemen. Deze passie deel ik graag met andere mensen door voor elke gelegenheid, naar ieders wens, een passende bloemcreatie samen te stellen.
Daarnaast breng ik deze passie graag over tijdens het geven van workshops.”

Sonja Bardoel

Mensen met bloemen blij maken is mijn ware passie

Leonieke Peters, Bloemiste

‘’Ik werk graag met bloemen en vind het leuk om klanten te helpen bij het maken van hun keuze voor een bijpassend boeket of bloemstuk. Werken met bloemen en mensen hiermee blij maken is dan ook mijn ware passie.

Wat mijn favoriete boeket is? Mooie ronde biedermeier boeketten. Daarnaast maak ik graag plukboeketten, liggende rouw boeketten en ander rouwwerk’’, aldus Leonieke Peters.

Met bloemen kan ik mijn passie overbrengen aan iedereen

Chantal van Dijk, Bloemiste

”Het mooiste aan mijn vak is dat ik mijn passie kan en mag overbrengen aan iedereen, van jong tot oud. Door de jaren heen heb ik mijn bloemenpassie kunnen ontwikkelen in
waar ik nu sta en wat ik graag wil laten zien aan anderen. Ik hou ervan om mijn creativiteit ergens in kwijt te kunnen en vind het leuk om klanten tevreden te maken.
Daarnaast maak ik graag plukboeketten, en zoek ik graag samen met de klant naar de perfecte beleving voor iedere gelegenheid!”

Bloemen zijn een verhaal

Dymphi Schirk, Bloemist

‘’Bloemen zijn een verhaal: een verhaal dat via mij verteld wordt naar de wens van een klant. Liefde, medeleven, rouw, blijdschap; voor alles wat je bedenken kan is een vertaling en ik ben hiervoor graag de auteur’’, aldus Dymphi Schirk.

Zo werken wij

Inspiratie opdoen en persoonlijk advies?

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Dat kan telefonisch, per mail of kom langs in onze winkel. Heb je al een heel helder beeld of een duidelijke inspiratie? Dan creëren wij een boeket op basis van jouw specifieke wensen. Ben jij op zoek naar een bijzondere bloem? Dan bestellen we deze speciaal voor jou. En als je gewoon op zoek bent naar een mooi boeket, dan maken we dat graag ter plekke of je kiest uit de vele boeketten die we iedere dag samenstellen.