Leren bloemschikken

Workshops

Onze passie willen we niet alleen voor onszelf houden. Daarom laten we jou en anderen graag zelf ervaren hoe het is om een unieke creatie te maken tijdens een van onze workshops. In onze showroom in Cuijk, beginnen we met een high tea of met een drankje. Daarna gaan we door naar het atelier van onze moedermaatschappij Primetime én gaan we over tot het maken van jouw eigen creatie. Een momentje voor jezelf en je naasten!

Schrijf je onderaan deze pagina in voor een van onze workshops ⬇

Zelf aan de slag

De kunst van het bloemschikken

Een mooie bos bloemen begint met creativiteit, variatie, techniek én kennis van bloemen en groen. Niet iedere bloem laat zich even makkelijk combineren. Tijdens onze workshop leer je in theorie en praktijk, hoe een ideaal boeket wordt samengesteld. Met slimme weetjes, kneepjes van het vak en creatieve input, ga je onder deskundige leiding aan de slag om verschillende boeketten samen te stellen. Iedere gelegenheid of persoonlijke voorkeuren, vraagt om een andere benadering. Hoe zorgen we ervoor dat die bos bloemen het juiste gevoel oproept en versterkt?

Wat je kunt verwachten

Paasworkshop (inloop vanaf 18:30 uur)

21 maart 2024

De bloemschikmaterialen op de afbeelding kunnen tijdens de workshop afwijken.

Schrijf je in voor een van onze inspirerende workshops

Inschrijfformulier

  • Iedere workshop biedt doorgang vanaf 15 deelnemers en wordt georganiseerd voor maximaal 20 personen. Wanneer een workshop onverhoopt niet plaats kan vinden op het door u gekozen moment, zal er in overleg met alle deelnemers een nieuwe geschikte datum gepland worden. De workshop is inclusief koffie en thee.
  • Contactgegevens

  • € 0,00