Snelle bezorging | Persoonlijk advies | Gratis verzending boven €100

Hulp en/of advies nodig? Bel of mail ons gerust!

WORKSHOP

Leren bloemschikken

INTRODUCTIE WORKSHOP

We koesteren onze passie niet alleen voor onszelf, maar delen die graag met jou en anderen door middel van onze workshops. In onze showroom in Cuijk starten we met een drankje. Vervolgens nemen we je mee naar het atelier van onze moedermaatschappij, Primetime, waar we samen aan de slag gaan om jouw eigen unieke creatie te maken. Een moment om te genieten, alleen of samen met je dierbaren!

Zelf aan de slag

DE KUNST VAN HET BLOEMSCHIKKEN

Het creëren van een prachtig bloemarrangement vereist creativiteit, diversiteit, vakmanschap en kennis van bloemen en groen. Niet elke bloem laat zich gemakkelijk combineren. Tijdens onze workshop leer je zowel in theorie als in de praktijk hoe je een bloemarrangement samenstelt. Onder begeleiding ontdek je handige tips, vaktechnieken en creatieve inzichten. Elke gelegenheid en persoonlijke voorkeur vraagt om een unieke aanpak.

Laat je inspireren

KLAAR OM JE CREATIEVE PASSIE TE ONTDEKKEN ?

Kom langs in onze showroom in Cuijk voor een inspirerende workshop. Maak samen met ons jouw unieke creatie en geniet van een moment vol plezier en creativiteit. 

WORKSHOP

Schrijf je nu in en dan zien wij jou binnenkort! 

Workshop informatie
Contact informatie
Betalen

Ontdek onze zijden bloemenpracht

WIJ ZIJN LIVE!

Welkom bij Flory Flowers! We zijn verheugd om je te verwelkomen in onze bloemenwereld. Laat je verrassen door onze schitterende zijden- / verse bloemen en unieke arrangementen. Ben je klaar om jouw ruimte te transformeren? 

Om je warm te verwelkomen, bieden we je graag een 15% kortingscode aan voor onze zijden bloemen. Gebruik code WELKOMZIJDEN15 bij het afrekenen en geniet van deze speciale aanbieding.

15% korting