Altijd verse bloemen op tafel

Abonnementen

Elke week een mooie bos verse bloemen op de tafel of de balie? Of juist op zoek naar elk kwartaal een prachtig bloemstuk? Wat je wensen ook zijn, met het sfeerabonnement van Flory Flowers ben je altijd verzekerd van topkwaliteit bloemen die sfeer en kleur brengen in elke ruimte.

Een sfeer bestellen kan in 3 simpele stappen:

  • Stap 1: Geef aan wat jouw wensen of laat je adviseren door een van onze specialisten
  • Stap 2: Wij gaan aan de slag om een perfecte invulling te geven aan jouw sfeerabonnement
  • Stap 3: Volgens afspraak bezorgen we een prachtig boeket bij jou waar en wanneer je wilt
Kies je abonnement of stel er zelf een samen

Onze abonnementen

Bij ons staan de bloemen, onze kwaliteit en service altijd centraal. En het draait om jou en jouw wensen. We denken graag met je mee en leveren die extra creativiteit om je te verrassen met een uniek boeket. Voor jezelf of voor een ander. Onze medewerkers helpen je graag om jouw ideale boeket samen te stellen.

Geef je wensen gerust door

Staat jouw abonnement er niet bij?

Met ons sfeerabonnement ben je verzekerd van sfeer in huis of op kantoor! Je kunt jouw wensen makkelijk doorgeven via het onderstaande bestelformulier.
Onze bloemisten stellen zorgvuldig een prachtig boeket of bloemstuk voor je samen. Daarbij houden ze natuurlijk rekening met jouw wensen. Heb je een voorkeur voor kleuren of bloemen? Laat het ons weten en je ziet dit zeker terug. Zo ontvang je elke keer weer een geurende en fleurige verrassing. Een sfeerabonnement is in te vullen met verse bloemen of zijden bloemen.